Η Eταιρεία

Η Δικηγορική Εταιρεία «Βλάσσης και Συνεργάτες», αποτελεί συνέχιση της επαγγελματικής προσπάθειας του επικεφαλής της, Σπύρου Βλάσση, επί 20 συναπτά έτη.
Δικηγορική Εταιρεία
Η δραστηριοποίηση της, βασίζεται στη φιλοσοφία και τις αρχές του ιδρυτή της, στις οποίες κυριαρχεί η προσήλωση στη μελέτη κάθε υπόθεσης, η ενδελεχής ενασχόληση με αυτή και η συνεχής πίστη στην επιτυχία.

Πάγια τακτική μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί η αναζήτηση όλων των προϋποθέσεων και παραμέτρων για την ανεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης σύμφωνα με τις ανάγκες του Πελάτη μας, βασιζόμενοι πάντα στη βαθιά γνώση του Νόμου, την εξαντλητική έρευνα και την εμπειρία μας μέσω της καθημερινής διατριβής και ενασχόλησης με σημαντικά νομικά θέματα.
WeDont
just see
svlaw

We look

Η συνεχής παρουσία μας στις Δικαστικές Αίθουσες, η απόλυτη ταύτιση με κάθε υπόθεση που μας ανατίθεται και η προσήλωση στον ένα και μοναδικό μας στόχο, την επιτυχία, μας έχουν καθιερώσει ως εκ των δυναμικότερων εταιρειών στο χώρο του ποινικού, ναυτικού και εμπορικού δικαίου με απόλυτη εξειδίκευση στο οικονομικό έγκλημα και σε όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν από την κίνηση και εκμετάλλευση πλοίων.

Η διαρκής εκπροσώπηση μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών από όλο τον κόσμο και η συνεργασία μας με κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες του εξωτερικού, καταδεικνύουν τα παραπάνω.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα επιτυχή αποτελέσματά μας και τις θετικές συστάσεις των πελατών μας, φυσικών προσώπων και εταιρειών, που προέρχονται από πολλές και διαφορετικές έννομες τάξεις. Η υπευθυνότητα και η αποτελεσματικότητά μας εγγυώνται ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε εκφεύγουν της απλής διεκπεραίωσης και εκτείνονται στην απόλυτη ενασχόληση και πλήρη συμμετοχή στις εξελίξεις κάθε υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Left Menu Icon